Tandarts centrum in Amsterdam

Bent u op zoek naar een tandarts in Amsterdam? Dan bent u zeker aan het juiste adres bij Tandartspraktijk Keizergracht. Onze tandarts centrum in Amsterdam is voorzien van moderne apparatuur die ons in staat stelt om optimale en veilige zorg aan onze patiënten te verlenen. Wij stellen prijs op een ontspannen sfeer die bijdraagt tot een meer plezierige bezoek bij de tandarts in Amsterdam.

Bij onze tandarts centrum in Amsterdam bent u verzekerd van:

Wilt u direct een afspraak maken met onze tandarts in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 020 – 624 05 72 of kom langs in onze praktijk tijdens openingstijden. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Onze tandarts centrum in Amsterdam is gevestigd aan de Keizersgracht 186.

Gebitsverzorging

Onze tandarts in Amsterdam adviseert u graag over wat u kunt doen voor de gebitsverzorging. Wij geven u daarom ook graag enkele tips voor een gezond gebit:

  1. Neem maximaal vier keer per dag tussendoortjes;
  2. Drink frisdank en andere zure dranken met mate;
  3. Poets tweemaal per dag uw gebit met tandpasta;
  4. Vergeet niet flossdraad, stokers of ragers te gebruiken.

Wilt u meer tips over mondbeschermers als u een risicovolle sport beoefent? Of heeft u last van aften? Neem dan gerust contact met ons op.

Behandelingen tandarts in centrum Amsterdam

Onze tandarts in Amsterdam biedt u vele soorten behandelingen aan. Bij bepaalde behandelingen geven wij de voorkeur aan het gebruik van een tandkleurige vulling. In onze tandarts centrum in Amsterdam bieden wij verschillende soorten witte vullingen. In plaats van een amalgaamvulling of een witte vulling kan onze tandarts in Amsterdam de patiënt voorstellen een porseleinen inlay te maken: een precies op maat van het schoongemaakte gaatje vervaardigd stukje porselein. Is de schade aan tand of kies erg groot, dan kan de tandarts het aanbrengen van een kroon adviseren.