Tandartsenpraktijk in centrum Amsterdam

Zoekt u een mondhygiëniste in Amsterdam? Dan is de kans groot dat uw zoektocht eindigt bij Tandartspraktijk Keizergracht in centrum Amsterdam. Onze tandartspraktijk in centrum Amsterdam is voorzien van moderne apparatuur die ons in staat stelt om optimale en veilige zorg te verlenen. In onze praktijk kunt u niet alleen terecht bij een tandarts, maar ook kunt u bij ons een afspraak maken voor een behandeling bij onze mondhygiënist in Amsterdam. Wij stellen prijs op een ontspannen sfeer die bijdraagt tot een meer plezierige bezoek bij de tandartsenpraktijk in centrum Amsterdam.

Bij onze tandartsenpraktijk in centrum Amsterdam bent u verzekerd van:

Wilt u direct een afspraak maken met onze mondhygiënist in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 020 – 624 05 72 of kom langs in onze praktijk tijdens openingstijden. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur aanwezig

Onze tandartsenpraktijk in centrum Amsterdam is gevestigd aan de Keizersgracht 186.

Aanmelden bij onze tandartsenpraktijk in centrum Amsterdam

Bij onze tandartsenpraktijk in centrum Amsterdam kunnen wij nog nieuwe patiënten inschrijven. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u voor een intake. Voor het maken van deze afspraak belt u naar 020 – 624 05 72.

Tijdens de intake dient u een geldig legitimatiebewijs en de pas van uw zorgverzekeraar mee te nemen. U kunt ook de gegevens van uw vorige tandarts van tevoren opvragen en deze meenemen. Het eerste bezoek wordt altijd aan de balie afgerekend.

Afspraak maken met mondhygiënist in Amsterdam

Onze mondhygiënist in Amsterdam richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en eventueel zelfs te bestrijden. U kunt bij ons ook rechtstreeks een afspraak maken bij onze mondhygiënist in Amsterdam.

Onze mondhygiënist in Amsterdam kan onder andere de handelingen doen als het verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag, polijsten van vullingen en behandelen van kleine gaatjes.

Wilt u direct een afspraak maken met onze mondhygiënist in Amsterdam? Of een intake afspraak maken met onze tandartsenpraktijk in centrum Amsterdam? Bel direct naar 020 – 624 05 72!