Mededeling ivm Covid-19:

 

Met ingang van heden is de praktijk weer geopend. Wij zullen de behandelingen zo goed als mogelijk weer gaan hervatten.

Let op: wij vragen bij binnenkomst uw handen altijd goed te ontsmetten. Niet meer dan één bezoeker per afspraak. Houdt in de wachtkamer afstand tot andere patiënten.

Kom op tijd en vertrek direct na uw afspraak. Maak afspraken bij voorkeur telefonisch.

De medewerker aan de balie zal bij elke te plannen afspraak vragen naar uw gezondheid.

In alle gevallen van symptomen die zouden kunnen duiden op Covid-19, zullen wij uw afspraak naar later datum verplaatsen.

Wij vragen u hiervoor begrip!

 

Team TP Keizersgracht

Poetsen

Gebruik een tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte haren. En een fluoridetandpasta. Maak voorzichtig heen en weer gaande bewegingen, zonder al te hard te duwen. Laat het hele gebit zowel aan de wangkant als aan de tongkant de revue passeren. Een goede poetsbeurt duurt een minuut of vijf. De tanden en kiezen worden schoon en de fluoride heeft tijd om zijn beschermende werk (tegen gaatjes) te doen. In het algemeen geldt: twee keer per dag poetsen.

Tandpasta
Met weinig tandpasta op de borstel poetst u makkelijker dan met heel veel, omdat het dan minder schuimt. Gebruik een bolletje fluoride-tandpasta ter grootte van een erwt, en doe dit op een droge borstel. Neem de tijd voor het tandenpoetsen (tijdsindicatie: vijf minuten). Poets zorgvuldig en met korte heen en weer gaande bewegingen.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg