Mededeling ivm Covid-19:

 

Met ingang van heden is de praktijk weer geopend. Wij zullen de behandelingen zo goed als mogelijk weer gaan hervatten.

Let op: wij vragen bij binnenkomst uw handen altijd goed te ontsmetten. Niet meer dan één bezoeker per afspraak. Houdt in de wachtkamer afstand tot andere patiënten.

Kom op tijd en vertrek direct na uw afspraak. Maak afspraken bij voorkeur telefonisch.

De medewerker aan de balie zal bij elke te plannen afspraak vragen naar uw gezondheid.

In alle gevallen van symptomen die zouden kunnen duiden op Covid-19, zullen wij uw afspraak naar later datum verplaatsen.

Wij vragen u hiervoor begrip!

 

Team TP Keizersgracht

Tandenstokers

Ook tussen de tanden en kiezen komt tandplak. Wanneer de ruimte tussen tanden en kiezen relatief groot is, kunt u dit verwijderen met een tandenstoker. Niet elk stukje hout of plastic is geschikt als tandenstoker. Een goede tandenstoker is van hout, driehoekig van vorm met een platte kant. Steek de tandenstoker met de platte kant aan de zijde van het tandvlees in de ruimte tussen de tanden. Als u nog nooit eerder stookte, is er kans dat u al een beginnende tandvleesontsteking heeft. Daarom kan het tandvlees het in het begin gaan bloeden. Als u regelmatig tandenstokers gebruikt, houdt het bloeden vanzelf op.

De gebruikte afbeeldingen op deze pagina zijn afkomstig uit de brochure ´Gezonde tanden en kiezen: een kwestie van tandenstokers´, een gezamenlijke uitgave van de NMT en het Ivoren Kruis.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg