Mededeling ivm Covid-19:

 

Met ingang van heden is de praktijk weer geopend. Wij zullen de behandelingen zo goed als mogelijk weer gaan hervatten.

Let op: wij vragen bij binnenkomst uw handen altijd goed te ontsmetten. Niet meer dan één bezoeker per afspraak. Houdt in de wachtkamer afstand tot andere patiënten.

Kom op tijd en vertrek direct na uw afspraak. Maak afspraken bij voorkeur telefonisch.

De medewerker aan de balie zal bij elke te plannen afspraak vragen naar uw gezondheid.

In alle gevallen van symptomen die zouden kunnen duiden op Covid-19, zullen wij uw afspraak naar later datum verplaatsen.

Wij vragen u hiervoor begrip!

 

Team TP Keizersgracht

Onze visie

De behandelingen die wij geven, zijn op iedere patiënt individueel afgestemd. Op deze manier is een gezond gebit voor iedereen mogelijk. Als praktijk met onze behandelaars, zetten wij in op een goede functie van het gebit, de afwezigheid van tandziekten en de voorkoming daarvan. Verder leveren wij duurzame restauratieve tandheelkunde en een optimale esthetiek.

Goede tandheelkundige zorg gaat niet alleen om een gezonde mond. Wij richten onze behandelingen ook op de individuele patiënt. Naast onze technische kennis, vinden wij het belangrijk dat wij een goede relatie hebben met onze patiënten. U mag daarom rekenen op onze aandachtige en persoonlijke service, naast onze goede, mooie en duurzame restauraties.

Wij zullen alleen behandelingen uitvoeren waar wij, en u als onze patiënt, volledig achterstaan. Deze behandelingen hebben ook het doel om een meerwaarde voor u te betekenen.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg