Mededeling ivm Covid-19:

 

Met ingang van heden is de praktijk weer geopend. Wij zullen de behandelingen zo goed als mogelijk weer gaan hervatten.

Let op: wij vragen bij binnenkomst uw handen altijd goed te ontsmetten. Niet meer dan één bezoeker per afspraak. Houdt in de wachtkamer afstand tot andere patiënten.

Kom op tijd en vertrek direct na uw afspraak. Maak afspraken bij voorkeur telefonisch.

De medewerker aan de balie zal bij elke te plannen afspraak vragen naar uw gezondheid.

In alle gevallen van symptomen die zouden kunnen duiden op Covid-19, zullen wij uw afspraak naar later datum verplaatsen.

Wij vragen u hiervoor begrip!

 

Team TP Keizersgracht

De praktijk

De praktijk, gevestigd in een klassiek grachtenpand aan de Keizersgracht, is in mei 2007 overgenomen door tandartsen Thijmen de With en Quirine Jessen. Daarnaast is Tandartspraktijk Keizersgracht voorzien van moderne apparatuur die ons in staat stelt om optimale en veilige zorg aan onze patiënten te verlenen.

Bij onze praktijk staat uw tevredenheid centraal. Wij verzorgen graag uw gebit met onze meest professionele kennis. De status van uw gebit en uw persoonlijke wensen daarover staan ons zeer na. In overleg met u kijken we naar uw persoonlijke wensen en kiezen we de behandeling die het beste bij u past. Zo kunt u ervan op aan, dat wij altijd een individuele oplossing zoeken voor uw tandheelkundige wensen en problemen. En bent u altijd verzekerd van behandelingen die op maatwerk geleverd worden.

Het team

Tarieven

Bereikbaarheid

Klachten

Wijzigingen doorgeven

Tandheelkundig nieuws

Betalingen

Informatiefolders

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg