Betalen

Facturatie door Infomedics 
Om u alle aandacht en goede zorg te kunnen bieden hebben wij het verzenden en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Een gespecialiseerd, professioneel en betrouwbaar bedrijf voor de administratieve verwerking van tandartszorg. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Uw gegevens veilig bij Infomedics
Bij Infomedics zijn uw gegevens in goede handen. Het bedrijf is natuurlijk ISO27001 gecertificeerd, net als alle samenwerkingspartners van Infomedics. Elk jaar wordt deze certificering opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over deze privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Vaste tarieven op uw zorgrekening
Bij elke verrichting die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd, hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Zie hiervoor het tabje met ‘Tarieven’.

Brievenbus of online..
Bij het online verzenden van uw rekening heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens zijn nodig om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal van Infomedics, waar uw rekening klaar staat. 

Bij het inloggen op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Dit wijst zich vanzelf. Toch liever uw rekening op papier ontvangen? Dat kan, u kunt dit eenvoudig instellen op uw portaal. Meer informatie nodig? www.infomedics.nl.

Betalingsregeling nodig?
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Misschien lukt het u niet om op tijd te betalen. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infome dics op 036-20 31 900. Zij helpen u, indien nodig, met een betalingsregeling.